Skip to main content

Reacties van de leukste mensen.

Referenties

Gijs Meuleman

CEO – Sensorfy
Directie coaching / organisatie ontwikkeling

“Ellen en ik werken nu al meer dan vijf jaar samen. Ze heeft mij ontzettend veel geleerd op interpersoonlijk vlak, vooral hoe belangrijk het is om echt oog en aandacht te hebben voor je medewerkers. Pas dan kun je er een mooi team van maken! We hebben de samenwerking verder uitgebreid en coacht ze nu ook een heel aantal medewerkers. En het resultaat mag er zijn, inmiddels staat er een fantastisch team! Ontzettend bedankt Ellen, je bent echt een topper! Ik hoop nog vele jaren met je samen te kunnen werken!”

Nathalie Bahlmann

Teamleider binnendienst – BATA Nederland
Leiderschap coaching

“Hoe bijzonder is het als je jezelf helemaal en in compleet vertrouwen open kunt stellen aan een persoon die tot aan je kern zal doordringen. Ellen begeleidt je in het proces waarin je angsten, wensen, verdriet en dromen de revue passeren. Confronterend? Soms. Mooi? Altijd! Leerzaam? 100%.

Je verleden, angsten en toekomst(-wensen) benoemen, maar nog mooier je krachten en mooie persoonlijkheid. Ja, dat van die mooie persoonlijkheid had ik eerder niet durven zeggen van mezelf. Inmiddels weet ik beter. Ik mag er zijn, als mens en als leidinggevende.
Want dat was de aanleiding natuurlijk. Maar de essentie gaat over jou als persoon, niet het ‘werkpaard’. En daar maakt Ellen het verschil. Heel subtiel wordt het proces ingezet, haast zonder het te merken. Door haar enorme betrokkenheid en warmte, zonder enige terughoudendheid of oordeel, komt ze bij je kern en helpt je deze als het ware te herontdekken.
Gedurende het proces was het een vanzelfsprekende stap om deze ervaring in mijn dagelijks functioneren toe te passen. Mijn leidinggevende skills werden natuurlijker, meer ontspannen en zelfverzekerder. De handvatten, die misschien al aanwezig waren maar door de nieuwe benadering, beter tot hun recht komen, zorgen ervoor dat ik beter aan de behoefte van mijn team kan voorzien en aan die van mezelf! En daardoor ben ik een betere leidinggevende, voor hun en voor de organisatie. Ik voel en ervaar nog elke dag de groei die ik onder Ellens begeleiding als persoon en leidinggevende heb doorgemaakt.

Ellen geeft je dat sausje mee dat je Eijzersterk maakt! Bedankt Ellen.”

Aiva Garritsen

Groepsleider productie – AVT Wiring & Connecting
Team coaching

“Ellen is een wonder, een goede energie bom.
Ze is vrolijk, inspirerend, meelevend maar ook streng en bloedserieus als het om je doelen gaat. Ik ben haar ontzettend dankbaar. Ze heeft van ons (mij en mijn collega), twee apart werkende en als een dag en nacht verschillende mensen, een top team gemaakt. Ellen is de beste coach ooit.”

Carmen van den Boogaard

Office Manager – Sensorfy
Organisatie en team ontwikkeling

“Sensorfy werkt met Ellen samen op gebied van coaching van medewerkers en als sparringpartner voor de directie.

Samenwerken met Ellen daar word je blij van! Ellen is altijd vrolijk en vol aandacht voor iedereen. Ze voelt feilloos aan of iets niet lekker loopt of dat er iets bij iemand dwars zit. Ze zet je dan met de juiste vragen altijd weer op het goede spoor of in de juiste richting. Ze is vasthoudend; ze laat je niet gaan voordat het opgelost is.

Wij, als fijne maar introverte club collega’s, hebben veel baat bij haar individuele- en teamsessies waarin we leren op een juiste manier feedback te vragen, ontvangen en te geven. Ze creëert een vertrouwensbasis waarbinnen iedereen veilig kan leren en ontwikkelen. Het maakt de samenwerking beter en het team hechter. Ook ondersteunt Ellen als externe coach collega’s die daar behoefte aan hebben en draagt zo bij aan het zo optimaal mogelijk functioneren van iedereen.”

Hans Verhagen

Woonmakelaar – WOCOM
Persoonlijke coaching

“Ik heb Ellen leren kennen via het bedrijf waar ik werk. Jaren later toen ik scheidde van de moeder van mijn 2 kinderen, heb ik Ellen benaderd voor hulp. Ik was destijds het spoor volledig bijster en werd geconfronteerd met angst- en paniekaanvallen. Ellen zag meteen de ernst van de situatie en heeft me met liefde en betrokkenheid opgevangen. Zelfs toen ik haar hard wegduwde. Ze was er als ik ze nodig had. Zowel op praktisch, mentaal en spiritueel niveau heeft ze mij door het diepste dal geloodst. Dat deed ze met veel compassie en haar natuurlijke vrolijkheid en humor. Door haar heb ik langzaam stappen kunnen zetten om de ingrijpende scheiding te leren aanvaarden. Daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor. Aan Ellen heb je een warme, intelligente gesprekspartner die het vak van persoonlijke begeleiding als geen ander verstaat. ”

Marika Klomp

Accountant – Vermetten accountants & adviseurs
Loopbaan ontwikkeling

“Coach “Hé, een coach, ik?!” Dat was mijn eerste gedachte, daarna “baat het niet, dan schaadt het niet”, dus laat ik het maar proberen. Hoe anders denk ik er nu over, na een jaar met vele gesprekken, waarvan een aantal intensieve en ook wel heftige gesprekken met Ellen. Nu zou ik het iedereen gunnen, een coach. Niet alleen om gewoon even (gezellig) mee te praten, nee dat is het niet. Ellen is in staat om door haar vragen en opmerkingen ervoor te zorgen dat je echt gaat nadenken. Over hoe en wie je bent, hoe je overkomt, wat je drijfveren zijn en zo nog veel meer. Echt zo ontzettend fijn. Nu denk ik: “een coach? Ik gun het iedereen, zeker een coach als Ellen!! ”

Laura van Loon

Accountant – Vermetten accountants & adviseurs
Burn out coaching

“Beste Ellen,
Ik leerde je kennen op een van de slechtste momenten van mijn leven. Anderhalf jaar geleden zat ik er helemaal doorheen, fysiek en mentaal.
Mijn werkgever had jouw hulp aan mij aangeboden om mij te helpen bij mijn herstel.

Samen gingen we aan de slag. Jij volgde mij en was er altijd voor me. Ook wanneer ik nog meer tegenslagen kreeg te verduren. Maar je was er en bent een baken voor me. En altijd met een positieve afsluiting. Stormen komen en gaan, ook deze vertelde jij mij.

Ellen begeleid mij bij mijn re-integratie. Tijdens de gesprekken met mijn leidinggevende overzag zij wat er gebeurde. En begeleidde niet alleen mij maar ook de direct betrokkenen. Hierdoor leerde ik wat er gebeurde en hoe ik met dergelijke situaties om diende te gaan.

Ellen gaf op een gegeven moment aan dat je gaat lopen. In eerste instantie snapte ik de boodschap niet volledig maar nu wel. Stap voor stap klim ik uit mijn dal en word ik wakker. Elke dag word ik een betere versie van mezelf en blijf ik lopen.

Door de coaching van Ellen leer ik bij mezelf te blijven en positief te blijven. En stap voor stap gaat deze storm steeds meer liggen en vind ik mijn weg. En Ellen is een super ondersteuning bij deze tocht.”

Peter Huibers

Team manager – FRISS
Loopbaan ontwikkeling

“Toen alles in mijn leven tegelijk viel, en het ook niet meer duidelijk was wat ik op- en met mijn werk wilde, kwam ik in contact met Ellen.

Ik kwam er zelf niet meer uit, maar met hulp van Ellen kwam er toch alweer snel weer wat licht aan het einde van de tunnel, en kan ik rustig zeggen dat het een bijzonder geslaagd traject is geworden. Vergis je niet: ik had initieel ook een (on)gezonde weerstand tegen dit soort ‘gedoe en gepraat’, maar het werd nooit eng of zweverig, en het gaf net dat zetje wat ik nodig had om zelfstandig weer verder te kunnen. Alle respect en dank aan Ellen!”

Joost van der Pas

Manager Marketing – Heras Mobile Fencing & security
Loopbaan ontwikkeling

“Ellen duwt je uit balans met prikkelende vragen maar laat je nooit vallen. Door haar coachingssessies ben ik enorm gegroeid en snap ik hoe triggers bij mij werken en sta ik prettiger in het leven, thuis en op het werk. Ellen is voor mij het verschil tussen zelfverzekerd zijn en heel zelfbewust worden en tussen dingen zien en dingen beseffen. Ik kan Ellen iedereen aanbevelen!”

Corette Verbeek

Office manager – FRISS
Loopbaan ontwikkeling

“Ik kan wel zeggen dat door het coaching traject met Ellen mijn leven enorm is veranderd. Ellen heeft mij geholpen om erachter te komen waar mijn krachten liggen en hoe ik die in kan zetten. Ik kwam bij haar omdat ik, ondanks dat ik mijn werk heel leuk vond, er toch iets ontbrak. Een gevoel van voldoening. Ik werkte als officemanager bij een softwarebedrijf waar ik met veel liefde mijn collega’s ondersteunde. Aan het eind van het coaching traject wist ik welke kant ik op wilde gaan en heb ik mij ingeschreven voor de opleiding Social Work. Nu, een jaar later, volg ik nog steeds met plezier de opleiding en heb ik ook een baan gevonden in de zorg, waar ik mij als een vis in het water voel! Veel dingen zijn op zijn plek gevallen en de dingen die ik miste in mijn vorige werk, ervaar ik hier volop.

Wat ik zo fijn vind aan Ellen is dat ze altijd lekker zichzelf is, een open houding heeft en oprechte interesse toont. Hierdoor voelde ik mij binnen no-time op mijn gemak en was het makkelijker om mijn verhaal met haar te delen. Ze luisterde zonder oordeel, en als ik ergens op vast liep, wist ze de juiste vragen te stellen om me daar weer uit te halen. Sommige vragen of opdrachten waren vreselijk uit mijn comfort-zone, maar hier heb ik juist zoveel van geleerd! Door Ellen ben ik mezelf beter gaan leren kennen, ben ik meer open geworden naar anderen en kan ik ook beter mijn grenzen aangeven. Ik ben haar onwijs dankbaar voor alle lessen die ik door haar coaching heb geleerd! En ook wanneer het coaching traject erop zit, laat ze je niet zomaar los. Ik weet dat ik haar altijd kan bellen als ik ergens mee zit of iets wil delen, en dat is een heel fijne gedachte.”

ANONIEM

Burn out coaching

“Ellen is een heel warm en enthousiast mens. Gelijk vanaf het begin voelde het heel veilig waardoor ik meteen heel open en eerlijk kon en durfde te zijn. Ze geeft een enorm gevoel van vertrouwen.

Ze is direct, stelt kritische en soms confronterende vragen en komt daarmee snel tot de kern. Maar altijd vanuit vertrouwen en liefde en zonder oordeel. “

Peter Kaasenbrood

Projectmanager – SWECO Nederland
Loopbaan ontwikkeling

“Ik kan wel zeggen dat door het coaching traject met Ellen mijn leven enorm is veranderd. Ellen heeft mij geholpen om erachter te komen waar mijn krachten liggen en hoe ik die in kan zetten. Ik kwam bij haar omdat ik, ondanks dat ik mijn werk heel leuk vond, er toch iets ontbrak. Een gevoel van voldoening. Ik werkte als officemanager bij een softwarebedrijf waar ik met veel liefde mijn collega’s ondersteunde. Aan het eind van het coaching traject wist ik welke kant ik op wilde gaan en heb ik mij ingeschreven voor de opleiding Social Work. Nu, een jaar later, volg ik nog steeds met plezier de opleiding en heb ik ook een baan gevonden in de zorg, waar ik mij als een vis in het water voel! Veel dingen zijn op zijn plek gevallen en de dingen die ik miste in mijn vorige werk, ervaar ik hier volop.

Wat ik zo fijn vind aan Ellen is dat ze altijd lekker zichzelf is, een open houding heeft en oprechte interesse toont. Hierdoor voelde ik mij binnen no-time op mijn gemak en was het makkelijker om mijn verhaal met haar te delen. Ze luisterde zonder oordeel, en als ik ergens op vast liep, wist ze de juiste vragen te stellen om me daar weer uit te halen. Sommige vragen of opdrachten waren vreselijk uit mijn comfort-zone, maar hier heb ik juist zoveel van geleerd! Door Ellen ben ik mezelf beter gaan leren kennen, ben ik meer open geworden naar anderen en kan ik ook beter mijn grenzen aangeven. Ik ben haar onwijs dankbaar voor alle lessen die ik door haar coaching heb geleerd! En ook wanneer het coaching traject erop zit, laat ze je niet zomaar los. Ik weet dat ik haar altijd kan bellen als ik ergens mee zit of iets wil delen, en dat is een heel fijne gedachte.”

Hugo Willeboordse

Developer – Sensorfy
Loopbaan ontwikkeling

“Ellen is een heerlijk mensen-mens met een warme persoonlijkheid en een NO-NONSENSE coach. Zij kan als coach zich uitstekend in leven in de problematiek van haar klanten.

Ellen is een coach met betrokkenheid, liefdevol en passie voor haar vak die je nooit oncomfortabel laat voelen. Ze continue met je op zoek naar de onderliggende oorsprong.

Samen ben je met haar op een veilige manier bezig om te komen tot adviezen, kritiek en begeleiden in het nemen van acties en/of beslissingen als mooi resultaat.

Ik vind kenmerkend aan Ellen dat ze als geen ander weet waar de oorsprong van mijn pijnpunten liggen en mij weet wakker te schudden en bij te sturen. Verder ervaar ik haar heerlijke eenvoud in haar uitleg, adviezen en handreikingen. Ellen is waarderend zoals je bent als mens en een keihard plan en dito standaard coaching traject ontbreekt.

Elke keer dat met Ellen bezig was was bijzonder omdat je op nummer één staat, ze is oprecht, klantgericht en betrokken. Ik merk dat Ellen bij elke situatie die ik aandroeg ze het altijd goed aanvoelde en ernaar handelde.

Als je bij Ellen (na een sessie) weg gaat, ga je pas echt daadwerkelijk zelf aan de slag.

Wat mij het meeste verrast is door het werken met haar, ik rust in mijn hoofd &lijf heb gekregen. Door haar voel en sta ik anders in het bedrijfsleven en communiceer ik beter met collega’s en ben ik allesomvattend gelukkiger.”

Ellen Huijbers

Projectmanager – SWECO Nederland
Burn out coaching | Loopbaan ontwikkeling

“Na een verhuizing met het gezin vanuit het buitenland, nieuwe baan, cultuurverschillen merkte ik dat ik de ballen niet allemaal meer in de lucht kon houden. Door maar door te denderen raakte ik mijn ware ik en enthousiasme kwijt. Via een goede vriendin kwam ik in contact met Ellen. Vanaf het eerste moment klopte het meteen, er was direct een fijne vertrouwde klik. Ellen is een mooie dame die haarzelf goed in kan leven en ook oprecht naar je luistert. Met haar luisterend oor en inlevingsvermogen, heeft ze mij de juiste handvatten gegeven om zo mezelf terug te vinden en oude patronen zo veel mogelijk te doorbreken. Met haar juiste vragen weet ik weer waar ik voorsta en wat ik belangrijk vind. Haar betrokkenheid (ook buiten de sessies om) en persoonlijke touch hebben er voor gezorgd dat ik nieuwe inzichten heb gekregen, meer in balans ben en van het leven en de mensen om mij heen geniet.”

Margaret Harmse

HR officer – BATA Nederland
Loopbaan ontwikkeling

“Ellen heb ik leren kennen in de tijd dat ik zelf in een reorganisatie terecht kwam. Zij werkte op dat moment nog niet voor haarzelf, maar ze had aan mij wel haar handen vol. Mijn ontslag was, gezien mijn thuissituatie, op een heel vervelend moment en om je in te laten zien dat je wel geweldig bent en je het gevoel te geven dat het er allemaal mag zijn en je vervolgens weer verder te helpen hebben mij zeer goed gedaan.

Ik kan je dus uit eigen ervaring als ook zakelijk gezien vertellen dat zij een coach is die je echt verder kan helpen, wanneer je daar zelf uiteraard voor open staat. Ze is confronterend, heeft een directe aanpak, luistert goed, en triggert je om echt naar je zelf te kijken in welke situatie dan ook. Ze weet voor iedereen de juiste aanpak te vinden en ze is altijd met mensen bezig. Ik kan haar aan iedereen aanraden en hoop dat ze nog veel mensen mag coachen/ begeleiden.”

Corry Keyarts

QC – AVT Wiring & Connecting
Burn out coaching

“Als ik aan Ellen denk, komt er meteen een citaat bij mij in mijn gedachten:

If you need me, but you don’t want me
I’ll be there.
If you want me, but you don’t need me
I’ll be gone

~ Nanny McPhee

Ik ben samen met mijn naaste collega begonnen aan het traject met Ellen om samen een beter team te worden. We hebben dingen samen besproken en bekeken of het ook anders kan. We hebben op de eerste plaats elkaar (beter) leren kennen. Onze positieve en negatieve trekjes. Hiermee weten we nu hoe mee om te gaan, de trekjes van onszelf maar ook van de ander. We kunnen ook praten over de dingen die ons op dat moment dwars zitten. Kleine dingentjes, maar als er niet over gesproken wordt veel groter worden dan nodig is.

De samenwerking met mijn naaste collega is veel sterker geworden.
We zijn een echt team en dat is super.

Tevens bleek dat er een aantal dingen waren uit mijn verleden, die mijzelf tegenhielden om me helemaal over te geven aan ons traject. Hiervoor is er een 1-op-1-traject gestart. Ellen heeft mij opdrachtjes laten doen, om eens goed te kijken naar dingen uit het verleden. Met de vraag: Is het nog wel waard om in dit gevoel te blijven “hangen”????? Voor mij is het zo fijn om bepaalde gebeurtenissen (eindelijk) een plekje te geven en los te laten. Dit creëert veel rust in mijn hoofd en in de samenwerking met mijn collega’s.

Ik ben Ellen erg dankbaar voor alle tijd die ze heeft genomen om ons (en mezelf) sterker te maken.
Ze is een KANJER.”

Willeke van Hal

L&D specialist – FRISS
Loopbaan ontwikkeling

“Ellen is voor mij degene geweest die mijn vuurtje weer onwijs heeft laten vlammen. In 2019 wist ik echt niet meer wat ik wilde. Zij is de schop onder mijn kont geweest en die had ik nodig. Dit heeft ze gedaan op een eerlijke en doortastende wijze waardoor ik mezelf weer kon zien. En durf te geloven in mezelf. Ellen is ontwapenend, heeft humor en ze weet de juiste vragen te stellen! “

Joël Vanhole

Office Manager Sales – GIVATEC
Burn out coaching

“Ellen geeft vertrouwen. Dat gaf meteen een klik, anders stopt het.
Ellen kan zeer goed luisteren, absorberen en analyseren. Daardoor kan Ellen de zaken aanpassen en bijsturen echt daar waar er noodzaak aan is.

Nooit gedwongen, maar altijd raak.

Ellen heeft me geleerd om mij bezig te houden met datgene wat er echt toe doet.
Vandaar dat Ellen mij ook heeft geleerd om nee te zeggen. En dat ze mij ook heeft geleerd om nog beter te delegeren. En ja hoor, af en toe gaat er nog iets fout, maar dan is het een kwestie om effe terug te grijpen naar mijn gesprekken en begeleiding, dat blijft mij helpen. En zelfs dan, zelfs dan heb ik leren accepteren dat niet alles perfect is of kan worden opgelost. Kortom, ik heb een betere balans gevonden en mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen.

En 1 zin zal ik nooit meer vergeten : ‘wanneer ben ik aan de beurt’ ?

Dank je, Ellen, je bent ijzersterk, sterker nog, dank zij jou worden wij ook ijzersterk. “

Mark Uijens

Werkvoorbereider – AVT Wiring & Connecting
Loopbaan ontwikkeling

“Via mijn werkgever werd mij de mogelijkheid geboden om gecoacht te worden door Ellen. In eerste instantie had ik daar zo mijn twijfels over. Bang voor zweverigheid of een te hoog tjakka gehalte. Na de eerste kennismaking waren mijn twijfels verdwenen. Ellen is een positieve, altijd vrolijke, vrouw met een warme persoonlijkheid. Staat met beide voeten op de grond en weet snel je vertrouwen te winnen. Ellen heeft mij geleerd om naar mijn gevoel te luisteren en te kijken naar welke dingen in het leven ik nu echt leuk en belangrijk vindt. Uiteindelijk heeft dit er toe geleid dat ik een andere functie ben gaan vervullen. Tot op de dag van vandaag heb ik hier geen spijt van. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk, kom fluitend thuis en ben voor de mensen om mij heen veel prettiger in de omgang. Dit allemaal door de coaching van Ellen. Een topper!”

Maak vrijblijvend kennis

Neem contact op.

Ellen van den Boogaard – van Eijzeren

Eigenaar / Coach / sparring partner

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.